donderdag 12 februari 2015


Liefde en passie voor koffie bij Stadsbranderij Eindhoven.


Sinds een tijdje zit in een eeuwenoud pakhuis op de Bergen in Eindhoven “De Stadsbranderij”. Een koffiehuisje wat verscholen zit achter een rij huizen op de Bergstraat. Bij binnenkomst komen de aroma’s van vers gebrande koffie je tegemoet en kijk je je ogen uit. Het interieur van De Stadsbranderij is een allegaartje van gebruikte meubels, cozy en warm.


Ik word vriendelijk begroet door een werknemer die gepassioneerd over koffie praat tegen een gast. Ik bestel een cappuccino en als deze gebracht wordt kan ik zien en proeven dat alles hier draait om de liefde voor het product. Deze liefde willen de mensen van De Stadsbranderij graag delen met hun gasten. De cappuccino ziet er mooi uit en smaakt zo vers en puur dat ik oprecht kan zeggen, de beste koffie van Eindhoven. Weliswaar geserveerd zonder koekje maar met een flinke dosis klantvriendelijkheid.


Een echte aanrader dus als het gaat om klantvriendelijkheid en liefde voor het product. Iedereen is hier welkom en het is okay als je je eigen lunch meeneemt, hoe gaaf is dat! Maar dat is nog niet alles, ben jij ook een koffiekenner en wil je jouw kennis verbreden dan kun je bij de Stadsbranderij ook terecht voor koffie workshops.


Waar een klein koffiehuisje groots in kan zijn!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten