vrijdag 12 april 2013

Op een bruisende start.

Na 25 jaar met heel veel plezier in de detailhandel te hebben gewerkt moest het roer om en afgelopen dinsdag was het dan zover. Ik stapte de KVK binnen om mijn bedrijf geboren te laten worden. Eindelijk aan de slag! Van een medewerkster van de KVK kreeg ik nog een flesje champagne en met een super trots en blij gevoel stopte ik het in mijn tas. Vanaf nu bestaat L-10 met als hoofdactiviteit coaching van winkelpersoneel op de werkvloer.

L-10 staat voor:
Loslaten
Luisteren
Leidinggeven
Leven
Lef
Liefde
Leren
Lukken
Loopbaan
Lachen
10 met een griffel

Ontzettend lieve, leuke reacties en felicitaties volgden en velen waren het met elkaar eens: ik toonde lef, was erg dapper en stoer. Ook kwamen er goed bedoelde waarschuwingen als: je gaat het zwaar krijgen; zult een lange adem moeten hebben; je bent nieuw dus niemand kent je; waar begin je aan in deze tijd en dan nog wel in de retail dat compleet op zijn kop staat! En ja, eerlijk is eerlijk, de volgende ochtend werd ik met een bonzend hart wakker. Oh jee, nu is het echt, nu moet ik uit mijn veilige comfort zone stappen, gaan zaaien maar vooral ervoor gaan zorgen dat ik mijn rekeningen kan blijven betalen. Op dat moment voelde ik me alles behalve dapper en stoer maar dacht waar ben ik aan begonnen!

Maar mijn enthousiasme nam de bovenhand. Mijn missie is Nederland laten zien dat werken in een winkel ECHT leuk is. En ja, er is veel, heel veel aan de hand in retailland en juist daarom is het zo belangrijk om de rust te bewaren, te focussen op het positieve, om kansen te zien en te benutten. Hierbij ga ik vooral uit van mijn talent en ervaring. Mijn talent om mensen in beweging te krijgen zodat deze inzicht krijgen in zijn of haar waarden en mogelijkheden waardoor ze zichzelf kunnen motiveren, individueel en als team. 

 Ik ben me er zeker van bewust dat het niet vanzelf zal gaan en dat ik een lange adem zal moeten hebben! Ondernemen is niet meer en minder dan vallen, opstaan en weer met heel veel plezier en liefde doorgaan.

Op een bruisende start!
                                                                             
                                                                   
                                                                            
                                                              

2 opmerkingen:

 1. Super! Ik weet als geen ander hoe je je voelt en dan ben ik nog niet eens zo ver! Maar als mensen zo als jij er niet waren, dan kwamen we ook nergens. Je kunt het! Ik volg je op de voet. Succes!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve reactie Nicole. Ook jij kunt het!Volg je hart en luister naar je gevoel. Jij weet waar je voor staat en wat je kwaliteiten zijn. Go for it... XXX

   Verwijderen